BREED INZETBARE BIM-TEKENCAPACITEIT

Snel en effectief je project op de rit.

Flexibele inzet wanneer nodig.

Voor ondernemingen in de bouwsector wordt het steeds moeilijker om gekwalificeerd BIM-personeel te vinden (en te houden).

Met meer dan dertig jaar BIM-ervaring voorziet BIMPOWER een groeiende groep vastgoedontwikkelaars en -beheerders, waaronder enkele van de grootste in Nederland, van passende, flexibel in te zetten BIM-capaciteit.

Onze tekenkamer bestaat uit ervaren tekenaars en BIM-modelleurs met een bouwkundige achtergrond. Het voordeel hiervan dat BIMPOWER haar klanten in staat stelt om hun klanten, vanuit technisch en bouwkundig opzicht optimaal te bedienen.

“Door het delen van onze kennis, kunde en de BIM-capaciteit van BIMPOWER zijn we in staat om de volledige bouwsector te bedienen en ondersteunen op het gebied van BIM: van installatietechniek tot constructie en bouw.”

Marco Damhuis | Vaste partner & adviseur

Van project naar structurele inzet

We zien in de markt een verschuiving in de reden waarom bouwbedrijven, aannemers en projectontwikkelaars gebruik maken van onze flexibele tekencapaciteit. In het begin bestaat die reden vooral uit het in praktisch staat zijn om een project te doen.

Steeds vaker echter vragen onze klanten om de inzet van onze tekenkamer omdat het ze in staat stelt om structureel en strategisch antwoord te bieden op de groeiende marktvraag naar snel, kwalitatief en scherp geprijsd BIM-tekenwerk. Dat gaat dus veel verder dan het ‘draaien’ van één enkel project, of het halen van een aantal deadlines.

Meer weten? Neem contact op.