Kennis & werkveld

Alle BIM-kennis en ondernemingservaring in huis om uw BIM-projecten volledig te ontzorgen

Niet alleen de vraag naar flexibele IT- en capactiteits-oplossingen op het gebied van BIM wordt steeds groter, ook de vraag naar praktijkgerichte kennis en ervaring neemt toe.

Als BIM-partner voor de gehele keten voorziet BIMPOWER diverse stakeholders van BIM-kennis,  modelleer-capaciteit en programmeerkracht. Daarnaast bestaat het team van BIMPOWER uit ervaren ondernemers die weten hoe je met passende inzet van BIM met succes stuurt op de cijfers onderaan de streep.

GRIP OP DE FLEXIBELE SCHIL

BIMPOWER beschikt over projectmatig, vraag-gericht in te zetten BIM-capaciteit in de vorm van:

  • goed opgeleide en ervaren BIM-modelleurs, aangevuld door
  • projectcoördinatoren met binnelandse én internationale ervaring in het afstemmen van BIM-capaciteit op BIM-vraagstukken uit de Nederlandse markt.

INTERNATIONALE BIM-CAPACITEIT

Beschikt u al over een extern BIM-capaciteit, al dan niet internationaal georganiseerd, dan voorziet BIMPOWER in BIM-coördinatoren met internationale ervaring, en die weten wat ervoor nodig is om uitdagende afstemmingsprocessen nog beter in te richten, en tekenkamers over de landsgrenzen heen verder op te schalen – zowel in omvang als kwalitatief.

Ook voor uw installatie-technische uitvraag

Ook binnen de installatietechniek neemt de vraag naar BIM toe. Die vraag wordt deels veroorzaakt door enerzijds de vraag en de toenemende verwachtingen van de markt, maar ook door partners in de bouwketen.

Samenwerken met de installatietechnische specialisten van BIMPOWER betekent het zowel op commercieel als technologisch vlak optimaliseren van de aansluiting van uw onderneming op actuele verwachtingen van uw bouwketen-partners en nog meer controle over het voor uw klanten doorrekenen en inzichtelijk krijgen van gebouwprestaties.

Vrijblijvend kennismaken met één van onze BIM-specialisten?

Neem contact met ons op. We komen zo snel mogelijk bij u terug.